AZ INFORMATIKA ÜNNEPE

Ez a megfelelő alkalom arra, hogy új ismeretségeket kössön, vagy régieket ápoljon az infokommunikációs szektorban. Számítson arra, hogy meghatározó informatikai cégek képviselőivel és kormányzati tagokkal fog találkozni, többek között a bál fővédnökével Deutsch Tamás miniszterelnöki biztossal.

FELLÉPŐK

dr. Csisztu Zsuzsa – szakjogász és műsorvezető – lesz az InfoBál háziasszonya, de nem ő az egyetlen hölgy, aki a bál pódiumán megjelenik. Szulák Andrea eMeRTon-díjas színésznő és énekesnő gyönyörű dalokat énekel majd.

Táncshow-val fogja lekötni a figyelmünket Südi Iringó versenytáncos. A látványt mellé olykor lágy, olykor pörgős dallamokat varázsol majd elő hangszereiből a Jazzymotions és a The Glamorous Company.

5 CSILLAGOS SZÓRAKOZÁS

Az InfoBálon a szórakozás és a könnyed kapcsolatépítés minden feltétele adott. A legmagasabb minőségű báli program során lesz tombola, jótékonysági aukció, zene és tánc, kiállítók és ínycsiklandó falatok. A bál során különböző játékokra is lehetőséget kínálunk, az estét tombolasorsolással zárjuk.